Jamie Oliver tilasi kulinaristin unelma-auton – tämä Lantikka on varusteltu paremmin kuin moni oikea keittiö

Kokki ja tv-persoona Jamie Oliver on innostanut ideoillaan Land Roveria kehittelemään uudenlaisen, pyörillä kulkevan keittiön. 

Jos ajomatkalla iskee nälkä, mutta tien päältä saatava ruoka ei herkkiä makunystyröitä tyydytä, uniikin Land Roverin tyyppinen ajoneuvo voi olla ratkaisu. Se näyttää Lantikalta, mutta tarjoaa puitteet parempaankin ruoanlaittoon.

Uudistuneen perheauton pyörät kirnuavat voita, nokkapellin alta löytyy keittiöliesi ja keskikonsolista paljastuu leivänpaahdin. Auto on myös varsin vihreä – takaikkunasta nimittäin avautuu yrttipuutarha. Mikäli makeanhammasta kolottaa, on Land Rover varusteltu myös jäätelökoneella.

Katso alta video auton suunnitteluprosessista.

1:38

Ruoanlaitossa helposti vastaantuleva tilanpuute on tässä liikkuvassa keittiössä huomioitu takakontista vedettävässä työtasolla, johon on upotettu pari kappaletta liesiä sekä tiskiallas.

Land Roverin autosuunnittelijoita haastanut Jamie Oliver on brittivalmistajan SVO-kustomointidivisioonan luomukseen tyytyväinen.

– Unelmoin suuresti ja pyysin paljon. Lopputulos on hämmästyttävä ja täydellisesti räätälöity minulle sekä perheelleni. Me rakastamme sitä! Tämä uniikki luomus tarkoittaa, että voimme viedä kulinaristiset seikkailumme uudelle tasolle, kehuu kuuluisa tv-kokki.

Lähde: Land Rover

***

1:39
​​​​​​​

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja