Jalkansa murtanut Jessie J: En käytä enää korkokenkiä!

Aikaisemmin tänä vuonna vasemman jalkansa murtanut laulaja Jessie J ei aio enää käyttää korkokenkiä.

Laulaja ja lauluntekijä Jessie J on päättänyt laittaa vastaisuudessa mukavuuden tyylin edelle. Tähteä ei nähdä enää korkokengissä.

Artisti mursi vasemman jalkansa aiemmin tänä vuonna. Onnettomuus sattui tähden pudottua lavalta keikkansa kenraaliharjoituksissa.

Kipsi jalassaan aikansa sinnitellyt laulaja mieltyi matalapohjaisiin kenkiin niin, ettei enää edes halua sulloa jalkaansa korkokenkiä. Sen sijaan hän saattaa ryhtyä panostamaan upeisiin tennareihin.

– En luultavasti käytä korkokenkiä enää koskaan. Saatan hankkia jotkut hyvin koristeelliset tennarit, Jessie paljasti.

Jessie J kehottaa ihmisiä huomioimaan mukavuuden valitessaan kenkiä.

– Tärkein oppimani asia on se, että ei kannata käyttää kenkiä, jotka eivät ole mukavat, sillä ne voivat pilata iltasi. Uskokaa pois, sen jälkeen kun mursin jalkani, enkä ole voinut käyttää korkokenkiä, jalkani ovat olleet paremmassa kunnossa, Jessie J kertoo.

Jessie J on tunnettu erikoisesta tyylistään. Artisti vakuuttaa kuitenkin, että hänen käyttämänsä vaatteet ovat käytännöllisiä.

– Minun muotimantrani on se, että päälle pitäisi pukea aina jotain sellaista, jonka kanssa voi itse mennä vessaan. Minä pidän sen aina mielessäni, artisti hymyilee.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja