Iso pettymys faneille – Eminem ei esiinny Blockfest-festivaaleilla elokuussa

Blockfest-festivaali katkaisi päivityksellään huhut siitä, että rap-artisti Eminem olisi tulossa tapahtumaan esiintymään.

Elokuussa pidettävä Blockfest-festivaali aiheutti varsinainen huhumyllyn aallon, kun järjestäjät ilmoittivat eilen sulkevansa lipunmyynnin keskiviikko-aamuun asti yllätyskiinnityksen vuoksi. Festivaalien järjestäjät kertoivat myös laajentavansa aluetta uuden pääesiintyjän vuoksi.

Samaan aikaan lipunmyyntipalvelu Yaticket.comin sivuilla väitettiin, että yhdysvaltalainen rap-artisti Eminem toisi Rihannan kanssa The Monster tourinsa Suomeen vuonna 2015.

Asian teki kuitenkin epäilyttäväksi jo se, ettei Eminemin omalta verkkosivulta löytynyt vahvistusta keikalle.

Nyt Blockfest tapahtuman järjestäjät ovat puuttuneet huhuihin.

– Feikkisivuston kautta levinneen perättömän linkin ja mainonnan takia koemme, että huhuilta on parasta leikata siivet: Eminem ei ole tulossa Suomeen, tapahtuman järjestäjät kirjoittavat Facebook-sivuillaan.

Järjestäjät ovat tiedottaneet asiasta myös twitter-tilillään.

Netin keskustelupalstoilla on spekuloitu, että mahdollinen yllätysesiintyjä saattaa myös olla kotimainen rap-artisti Cheek. Räppäri julkaisi vihjailevasti sosiaalisessa mediassa viime viikonloppuna kuvan, jossa hän kertoo haikailevansa takaisin keikkalavoille.

–Perinteisesti Summer Upissa, mutta tällä kertaa vain fiilistelemässä. Tuli tosi kova ikävä lavoille. Pitäis varmaan alkaa aktivoitumaan, Cheek kirjoitti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eminemin mahdollisesta Suomen-keikasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.



Lue myös:

    Uusimmat