Mainos

Isä kyllästyi poikansa huolimattomuuteen hampaiden pesussa – hammaskeijulta tuli tiukkaa palautetta

Itse hammaskeijun allekirjoittamassa kirjeessä varoitellaan huolimattoman hampaiden pesun seurauksista. 

Lähes jokainen vanhempi tietää, kuinka suurta kinaa ja vääntöä hampaiden pesu voi oikein saada aikaan. Vaikka kuinka vakuuttelisimme lapsiamme hammaspeikoista, hammaspesu saattaa tästäkin huolimatta jäädä väliin kerran jos toisenkin.

Kun eräältä huolimattomasti hampaitaan harjaavalta pojalta irtosi hammas, hänen isänsä päätti, että temppuilulle olisi aika laittaa piste. Hän keksi nerokkaan tavan, jolla hampaiden pesun tärkeys saataisiin iskostettua kerralla pojan päähän. 

Maksu hampaasta voi jäädä saamatta, jos muutosta ei tapahdu

Isä Henry Warren lähetti pojallaan kirjeen suoraan hammaskeijujen pääkonttorista tehdäkseen hänelle selväksi, mitä huolimattomasta harjauksesta voi oikein seurata.

– Olet saattanut huomata, että maksu hampaastasi on viivästynyt. Herra Warren, minun täytyy kertoa teille, että tämä johtuu hampaasi huonosta kunnosta. Hyväksymme hampaissa tiettyä kulumista, mutta tässä tapauksessa meidän täytyi lähettää hampaasi komitealle lisäanalyysia varten, kirjeessä todetaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kirjeessä hampaan huonon kunnon epäillään johtuvan siitä, että poika ei ole pitänyt hampaistaan riittävästi huolta.

– Olemme löytäneet hampaastasi jäämiä Fantasta, muroista ja suklaasta, joita ei ole poistettu riittävällä harjaustekniikalla. Suosittelemme, että tarkistat käytäntösi tämän asian suhteen kiireellisesti.

Vaikka hammas hyväksyttiinkin tällä kertaa ja poika sai maksun, kirjeessä varoitellaan, että näin ei välttämättä tule tapahtumaan, jos asioihin ei tule muutosta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Seuraavalla kerralla hampaasi kunto tulee olla huomattavasti parempi, tai muuten saatamme pidättää maksun, hammaskeijun allekirjoittamassa kirjeessä todetaan.

Toivotaan, että itse hammaskeijun lähettämä kirje saa pojan harjaamaan tästä lähin hampaansa entistä tarkemmin.

Lähde: ScaryMommy

***

8:42

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.