IS: Jonne Aaron ja missi Maija Kerisalmi seurustelleet jo pitkään – ikäeroa 10 vuotta

Laulaja Jonne Aaron ja vuoden 2013 Miss Suomen perintöprinsessa Maija Kerisalmi seurustelevat.

Negative-yhtyeestä ja soolouraltaan tuttu laulaja Jonne Aaron, 32, ja Maija Kerisalmi, 22, seurustelevat. Kerisalmi on Lotta Hintsan eli vuoden 2013 Miss Suomen perintöprinsessa.

Kerisalmi kertoo parin suhteesta Ilta-Sanomien haastattelussa. Pariskunnalla on ikäeroa kymmenen vuotta.

– Se on sopiva ikäero. Mun mielestä oikein hyvä. Olisi vaikea kuvitella itseäni omanikäiseni pojan kanssa, Maija sanoo artikkelissa.

Laulajan ja missin seurustelusta on huhuttu kesästä lähtien. Tuolloin Jonne ja Maija julkaisivat Instagram-tileillään samanlaiset kuvat imatralaisen hotellihuoneen sängyllä olleesta ateriasta.

Parin julkaisemissa Instagram-kuvissa on nähty myös sama koira ja mukana on ollut aihetunniste #oliwer, viitaten ilmeisesti koiran nimeen.Kerisalmi kertoo Ilta-Sanomille, että hänen ja Jonnen seurustelu alkoi jo huhtikuussa.

– Emmehän me sitä kauhean salassa ole pitäneet, Kerisalmi naurahtaa artikkelissa viitaten sosiaalisen median päivityksiin.

– Päätimme laittaa molemmat sen saman kuvan, vaikka tiesimme pomminvarmaksi, että sen joku media huomaa. Mutta ajattelimme, että hällä väliä – ihan sama. Että jos sen kerralla tuo julki, niin se on periaatteessa helpompaa niin.

Maija kiertää usein mukana Jonnen keikkamatkoilla, mutta pari ei asu vielä yhdessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja