Irokeesipäinen Ressu Redford yllätti ja hurmasi Maria Veitolan: "Voi voi kun väsyttää, pitäisi päästä yökylään"

Ressu Redford hankki irokeesin ja hurmasi Maria Veitolan Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Tähdet, tähdet -ohjelman uudella kaudella vanhat, tutut genrejaot ovat jääneet unholaan ja tilalle ovat tulleet erilaiset teemat, joiden kautta tähtiartistit pääsevät näyttämään aivan uusia puolia itsestään. Ohjelman seitsemännessä suorassa lähetyksessä artistit paljastavatkin omat voimakappaleensa.

Ressu Redford valitsi omaksi voimakappaleekseen Blondien 80-luvun teoksen Call Me. Redfordin mukaan hän saa kappaleesta voimaa erityisesti urheiluun, mikä taas antaa hänelle voimaa kaikkeen muuhun. 

Redford antoi yleisölleen räjähtävän esityksen, josta ei glitteriä, irokeesin viuhuntaa tai jopa kurkipotkujakaan puuttunut. 

Tuomarit olivat Redfordin esityksestä haltioissaan, varsinkin Maria Veitola, jota kiinnosti esityksen jälkeen, onko Redfordin tukka nyt korkeimmillaan mitä se on koskaan ollut. Veitola kehui myös Redfordin esitystä itsessään ja sen energiaa. 

– Kiitos ressu, että lisäät kierroksia kilpailuun omalta osaltasi ja myös kohotat tukkaasi, Veitola totesi. 

Juhani Merimaa jatkoi samoilla linjoilla ja totesi, että Veitola todella on ihastunut Redfordiin. 

– Ressuhan omisti kappaleen Marialle ja sanoi sopivasti, että "Call me", Merimaa veisteli. 

– Voi voi kun väsyttää, pitäisi päästä yökylään, Veitola totesi perään venytellen ja haukotellen viitaten omaan ohjelmaansa Yökylässä Maria Veitola.

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat