Mainos

iPhonen saa hyytymään sorminäppäryydellä – uskallatko kokeilla?

Älypuhelimista löytyy toisinaan ohjelmistovikoja, joihin törmää vain täysin sattumalta tai ei ollenkaan. Kannattaako niistä sitten huolestua?

Applen iPhonesta on löytynyt uusi vika, johon kuitenkin vain todella harva käyttäjä tulee törmäämään vahingossa. Apple tuskin itsekään tulee asialle tekemään mitään, niin vähäpätöinen vika on.

Italialainen AmiciApple-sivusto huomasi bugin ensimmäisenä paljastaen sen toimivan jopa uusimmissa päivityksissä.

Ohjelmistovika saa puhelimen käynnistymään uudelleen niin, että iPhonen ohjauskeskuksen avaa pyyhkäisemällä sen ylös näytön alareunasta. Sen jälkeen pitää yhtäaikaisesti painaa kolmea eri näppäintä: AirDrop- ja NightShift-näppäimiä sekä alareunan valikosta joko herätyskello-, laskin- tai kamerapikavalintaa.

Onnistuakseen käynnistämään puhelimen tällä metodilla, tulee kolmisormijärjestelmän toimia moitteettomasti ja yhtäaikaisesti.

Seurauksena ohjelmistoviasta on se, että puhelin jäätyy muutaman sekunnin ajaksi, jonka jälkeen se automaattisesti käynnistyy uudelleen.

Vaikkei vikaan muuten törmäisikään, voi kaverin kanssa ottaa kisan sorminäppäryydestä testaamalla vian toimivuutta. Mitään vahinkoa siitä ei puhelimelle nimittäin ole.

Lähde: 9TO5Mac 

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.