Mainos

iPhone 4:n uusin ongelma - "Glassgate"?

Apple on mieltynyt lasin käyttöön tuotteissaan. Esimerkiksi iPhone 4 -älypuhelimesta lasia löytyy niin puhelimen etuosasta kuin takaakin. iPhonen takalasi tuntuu kuitenkin aiheuttavan yhtiölle nyt päänvaivaa.

Gdgt-verkkosivustolla kerrotaan, että ongelma aiheutuu lisävarusteena myytävistä, puhelimen päälle asennettavista irtokuorista, jotka peittävät puhelimen takaosan. Kuorien ja takalasin väliin kulkeutuva lika ja muut pienet kappaleet ovat sivuston mukaan hiertäneet merkittäviä kosmeettisia vaurioita lasiin.

Uutiskanava CNN kertoo teknologiasivuillaan, että ajan myötä pienet naarmut voivat kehittyä suuriksi halkeamiksi, jotka ulottuvat läpi koko puhelimen takalasin, samaan tapaan kuin auton tuulilasin särö.

Uutinen sattuu iPhonen myynnin kannalta ikävään aikaan, sillä puhelimesta uutisoidut antenniongelmat ovat juuri alkaneet unohtua ostajakandidaattien mielistä. iPhone 4:n antenniongelmaa alettiin kutsua "Antennagateksi" ja nyt keskustelupalstoilla pohditaan, onko Applella seuraavaksi käsissään "Glassgate" -kohu.

Gdgt:n mukaan Applen suunnittelijat testaavat nyt kolmansien osapuolten valmistamia suojakuoria määritelläkseen ongelman laajuuden. Useiden valmistajien suojakuoria on poistettu myynnistä Applen kaupoista. Samaan aikaan kuorien valmistajat joutuvat odottamaan, milloin - jos lainkaan - heidän tuotteensa pääsevät takaisin kauppaan. Applen edustajat eivät ole kommentoineet uutista.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun halkeamat aiheuttavat Applelle pohdittavaa: Vuonna 2000 julkaistusta Mac G4 Cube -tietokoneesta ja iPhone -3G puhelimesta on raportoitu pinnan hiusmurtumista.

Gdgt-sivustolla pohditaan, että seuraavan sukupolven iPhonessa tullaan tuskin näkemään lasia puhelimen takaosassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.