Mainos

Iobox lopettaa Suomessa ja Ruotsissa

Terra Mobile-ioboxin omistavat Telefónica Móviles ja Terra Lycos lopettavat Pohjoismaiden markkinoille räätälöityjen, noin 1,2 miljoonaa käyttäjää palvelevien www.iobox.fi- ja www.iobox.se -portaalien ylläpidon. Espanjalaiseen Telefónica-ryhmään kuuluvien yhtiöiden tavoitteena on tehostaa sisäistä synergiaansa ja optimoida kustannusrakennettaan.

Pohjoismaiden markkinointiyhtiö Terra Mobile Finland Oy:n ja teknologiakeskus iobox Oy:n henkilöstön työsuhteista keskustellaan parhaillaan, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Järjestelyiden toteutuksesta vastaavat yhteistyössä henkilöstön, kumppanien ja asiakkaiden kanssa markkinointiyhtiön toimitusjohtaja Yngve Nyman ja teknologiakeskuksen toimitusjohtaja Kari Penttilä.

Terra Mobile-iobox syntyi heinäkuussa 2000, kun Telefónica Móvilesin ja Terra Lycosin yhteisyritys Terra Mobile osti Suomessa vuonna 1999 perustetun ioboxin koko osakekannan. Ostajat saivat ioboxin kehittämän ja rakentaman teknologia-alustan ja liiketoimintakonseptin, jotka on kaupan jälkeen siirretty ja integroitu emoyhtiöiden liiketoimintaan.

Mobiiliportaali Terra Mobile-ioboxilla on tällä hetkellä noin 5,5 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu mobiilin sähköpostin lisäksi mm. pelejä, musiikkia, soittoääniä ja ikoneita, uutis- ja urheilutulospalveluita sekä langattoman kaupankäynnin sovelluksia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.