Instagram poisti mallityttöystävän yläosattoman kuvan – tubettaja-nyrkkeilijä Jake Paul iski vastaan: "Katsotaan, poistavatko he tämän"

Nyrkkeilyvoittoja takonut sosiaalisen median tähti Jake Paul reagoi vastavedolla, kun Instagram poisti hänen mallityttöystävänsä Julia Rosen julkaiseman yläosattoman kuvan.

Rose latasi Instagramiin taannoin otoksen, jossa poikaystävä Paulin käsi on hänen paljailla rinnoillaan nännien peittona. Rose on julkaissut kuvan myös Twitterissä.

Twitterissä kuva on yhä esillä, ja myös Paul on jakanut sen eteenpäin. Sen sijaan Instragram poisti otoksen, sillä se ei hyväksy palvelussaan alastomuutta.

Paul päätti sivaltaa kaksoisstandardeja vastaan, joissa naisten rintoja seksualisoidaan, mutta miesten nännit saavat vapaasti näkyä. Hän julkaisi vastavetona Instagramin tarinaosiossaan kuvan, jossa puolestaan Rose pitelee kättään Paulin nännien päällä.

– Katsotaan, poistavatko he tämän. Tämä on sama asia, Paul kirjoitti otoksen yhteydessä.

Tubettajana tunnettu Paul on käynyt vajaassa kahdessa vuodessa viisi ammattilaisnyrkkeilyottelua, jotka hän on voittanut kaikki. Edellisissä kahdessa ottelussaan hän tyrmäsi entisen UFC-mestarin Tyron Woodleyn.

Vireillä on myös Paulin mahdollinen hyppääminen vapaaotteluhäkkiin, mistä hän on lähettänyt haasteen UFC-ottelija Jorge Masvidalille. Paul on välittänyt otteluehdot Twitterissä promootion puheenjohtaja Dana Whitelle. Yhdysvaltalainen muun muassa vaatii Whitea nostamaan UFC-ottelijoiden ottelukohtaisen minimipalkan 12 000 dollarista 50 000 dollariin ja takaamaan UFC:n vuosituotoista 50 prosentin jaon ottelijoiden kesken.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja