Ilvekseltä yllättävä ratkaisu: Monivuotinen kapteeni jättää vastuutehtävänsä – "Oma päätökseni"

Ilveksen monivuotinen kapteeni Eemeli Suomi siirtyy omasta tahdostaan varakapteeniksi ja luovuttaa kapteenin C-kirjaimen Niklas Frimanille.

Ilves kertoi torstaina, että täksi kaudeksi Ilvekseen siirtynyt Friman on seuran uusi kapteeni. Varakapteeneina tukea Frimanille antavat Suomi, Joona Ikonen ja Les Lancaster.

27-vuotias Suomi toimi Ilveksen kapteenina viiden edelliskauden ajan, mutta nyt hän halusi astua etäämmälle tärkeästä vastuuroolista.

Ilveksen kapteenina oleminen on ollut kunnia-asia. Nyt kuitenkin koen pystyväni paremmin keskittymään pelaamiseen, kun kapteenin vastuu siirtyy Nikelle. Kyseessä on oma päätökseni, jossa valmennuksemme on ollut minun tukenani, Suomi kertoo Ilveksen tiedotteessa.

Friman tuo Ilveksen takalinjoille ja pukukoppiin jykevyyttä ja voittamisen kulttuuria. 29-vuotias puolustaja haluaakin kapteenina pitää yllä korkeaa vaatimustasoa läpi kauden.

– Olen tosi innoissani kapteeniudestani, ja se on todella iso kunnia-asia. Me pidämme kapteenistossa arjen vaatimustason korkealla ja samalla pyrimme olemaan helposti lähestyttäviä sekä luotettavia tyyppejä. Meillä on hieno kapteenisto kasassa, ja uskon, että kaikkien meidän vahvuutemme tukevat toisiaan, Friman summaa.

 

Lue myös:

    Uusimmat