Ilvekselle taas pronssia – Petri Kontiolan ja Jarno Koskirannan urat päätökseen

Ilves tekee 3-2 maalin 1:14
Videolla Ilveksen ja HIFK:n pronssiottelun voittomaali, josta vastasi Ilveksen Santeri Virtanen.

Tampereen Ilves nappasi pronssia myös tällä kaudella SM-liigassa. Asia varmistui, kun Ilves kaatoi torstain pronssikamppailussa HIFK:n 3–2.

HIFK aloitti kamppailun terävästi, kun Iiro Pakarinen vieraat johtoon ajassa 6.05.

0–1:

HIFK tekee 0-1 maalin 1:17

Ilves tuli erän puolen välin jälkeen tasoihin, kun Matias Mäntykivi napautti napakan kudin heti aloitusvoiton jälkeen.

1–1:

Ilves tasoittaa 1-1:een heti aloituksen jälkeen 0:48

Ilves karkasi johtoon toisessa erässä, kun Mäntykivi jakoi syötön ja Tommi Tikka ohitti HIFK-vahdin Roope Taposen.

2–1:

Ilves tekee 2-1 maalin 1:04

HIFK iski komean tasoituksen, kun Leevi Teissala kikkaili ja ujutti kiekon nuottaan.