Mainos

Iltalehti: Kokoomuksen kansanedustaja puhui humalassa täysistunnossa

Kokoomuksen kansanedustaja ja puolueen varapuheenjohtaja Sampsa Kataja osallistui viime joulukuussa eduskunnan täysistuntoon humalassa. Hänen puheenvuorossaan iltakymmenen aikoihin s-kirjaimet suhisivat ja hän vaikutti muutenkin päihtyneeltä. Kataja myöntää humalansa asiasta uutisoineelle Iltalehdelle.

Iltalehden mukaan eduskunnan täysistuntojen tallenteista näkee selvästi, miten Sampsa Kataja oli tiistaina 20. joulukuuta selvästi humalassa täysistunnossa. Eduskunta käsitteli tuolloin hallituksen esitystä valtion talousarvioksi vuodelle 2012.

Keskustelu venyi lähes 11-tuntiseksi ja humalainen Kataja osallistui siihen iltakymmenen aikaan. Puhemies Pekka Ravi (kok) ei puuttunut Katajan puheenvuoroon.

Kataja myöntää tapahtuneen ja kertoo olleensa illan aikana SDP:n tilaisuudessa, jossa oli tarjottu alkoholia.

- Kaduttaa ja hävettää ihan hirveästi. Olin väärään aikaan väärässä paikassa, Kataja sanoo Iltalehdessä.

Kataja on koulutukseltaan varatuomari ja ammatiltaan asianajaja.

Tällä viikolla uutisoitiin perussuomalaisten kansanedustajan Teuvo Hakkaraisen päätyneen humalassa moottoripyöräjengi Bandidoksen tiloihin jatkoille, unohtaneen sinne työsalkkunsa ja menneen salkkunsa haettuaan suoraan töihin eduskuntaan. Kansalaiset ovat ihmetelleet, miten valtakunnan ykköstyöpaikalla voi työskennellä humalassa.

(MTV)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.