Mainos

Ilmoittaudu Pitääkö olla huolissaan? -ohjelman yleisöön!

Pitääkö olla huolissaan? -yleisöpaikat ovat kevään osalta jo lähes täyttyneet. Muutamia paikkoja on vielä jäljellä, ja voit myös ilmoittautua jonoon toivomaasi ajankohtaan, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli paikkoja vapautuu.

Panelistit Kari Hotakainen, Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen valitsevat Jenni Pääskysaaren kanssa katsojien huolenaiheista ne mielenkiintoisimmat ja pyrkivät löytämään niihin vastauksen viikoittain yhdessä vierailevan panelistin kanssa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: pohyleiso@rabbitfilms.com

Kerrothan ilmoittautuessasi seuraavat tiedot:

Yhteyshenkilön nimi, henkilömäärä, nauhoituspäivä ja aikatoive, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja vahvistamme osallistumisen ja lähetämme lisäohjeita sitä mukaa kun postilaatikkoa puretaan. Alaikäraja nauhoituksiin on 15-v.

Ti 22.1.
1. Nauhoitus: Paikalle klo 15:30.
Nauhoitus klo 16:00–18:00.
MUUTAMA PAIKKA JÄLJELLÄ

Ti 26.3.
1. Nauhoitus: Paikalle klo 15:30.
Nauhoitus klo 16:00–18:00.
MUUTAMA PAIKKA JÄLJELLÄ

Osallistumalla yleisöhakuun ja ilmoittamalla henkilötietosi hyväksyt, että Rabbit Films ja MTV Oy voivat käsitellä antamiasi tietoja Pitääkö olla huolissaan? -ohjelman yleisön valinnassa sekä muissa ohjelman toteuttamiseen liittyvissä tarkoituksissa (kuten ohjelman kuvausten ja esittämisen yhteydessä) sekä säilyttää ja käyttää tietojasi myös mahdollisia tulevia ohjelmahakuja varten enintään 10 vuotta. Rabbit Films ja MTV Oy eivät luovuta yhteystietojasi kolmansille tahoille ilman erillistä suotumustasi eivätkä hyödynnä tietojasi muihin kuin edellä todettuihin tarkoituksiin.

Tietosuojaselosteen löydät täältä. Yksityiskohdat MTV:n tietosuojakäytännöstä löydät täältä. Hakemuksen täyttämällä hyväksyt ehdot. Ohjelman tuottaa MTV:lle Rabbit Films.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.