Ilkka Herola teki taas rautaista jälkeä ladulla – kärkikolmikko silti liian kaukana

Ilkka Herola piti ladulla hyvää vauhtia ja sijoittui kuudenneksi yhdistetyn suurmäen kisassa Oberstdorfin MM-kisoissa.

Mäkiosuudella 19:nneksi jäänyt Herola starttasi hiihtoon 2.45 minuutin päässä kärjestä, ja maalissa hänellä eroa voittajaan oli 1.59.

Maailmanmestaruuden otti Itävallan 19-vuotias Johannes Lamparter, jolle mestaruus on ensimmäinen aikuisten MM-tasolla. Lamparterin huippuhyppy mäessä ja varma hiihto riittivät 37,1 sekunnin voittoon Norjan Jarl Magnus Riiberistä. Japanin Akito Watabe oli kolmas.

Eero Hirvonen oli 18:s, Perttu Reponen 20:s ja Otto Niittykoski 30:s.

Oberstdorfin MM-hiihtojen päiväkohtaisen ohjelman näet tästä linkistä ja Suomen joukkueen tästä linkistä!