IL: Wilma Schlizewskin kasvihuonejupakka: Valmis vaikka käräjille!

Yrittäjä Wilma Schlizewskin kasvihuoneesta lähteneen kiistan vuoksi naista yritetään savustaa siirtolapuutarhasta ulos. Asiasta kertoi Iltalehti.

Wilma Schlizewski on ollut Iltalehden mukaan Marjaniemessä siirtolapuutarhalaisena jo 16 vuoden ajan, mutta nyt yhdistys yrittää saada räväkän tatuointitaiteilijan ulos tiluksilta.

Yhdistys irtisanoi vuokrasopimuksen Wilma Schlizewskin mukaan perusteetta. Kiista lähti hänen kasvihuoneestaan, joka oli yhdistyksen hallituksen mukaan tehty ilman rakennuslupaa. Luvat kuitenkin ovat vuokralaisen mukaan olemassa, niin entiseltä hallitukselta kuin Helsingin kaupungiltakin. Hän uskoo, että perisuomalainen kateus on kaiken takana: siirtolavoilta löytyneistä jämäikkunoista rakennettu kasvihuone oli niin upea, että se päätyi sisustuslehden kanteen.

Kasvihuonejupakkaa on selvitelty lakimiesten avulla jo lähes vuoden ajan. Tällä hetkellä Wilmalla on vuokrasopimus vuoden 2012 toukokuuhun, ja uusi yhdistyksen hallitus joutuu ottamaan kantaa häädön toimeksipanoon.

– Itse olen valmis taistelemaan vaikka käräjäoikeuteen asti. Onneksi minulla on huippuluokan sopimusjuristi apuna, Wilma Schlizewski kommentoi Iltalehdelle.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja