IL: SaiPan kapteenisto repi päävalmentaja Tero Lehterän hyväksymän kyselyn - seura ottaa tapauksen sisäiseen käsittelyyn

Jääkiekon SM-liigassa pelaavan SaiPan valmennusryhmä teetti päävalmentaja Tero Lehterän hyväksynnällä kyselyn, jota pelaajat eivät hyväksyneet, kertoo Iltalehti.

Lehden useista eri lähteistä saamien tietojen mukaan pelaajia oli pyydetty luokittelemaan joukkueen jäsenet neljään kategoriaan: luottopelaajat, ratkaisijat, henkiset johtajat ja syövät.

Kapteenistoon kuuluvien Teemu Ramstedtin ja John Perssonin kerrotaan keränneen laput takaisin ja repineen ne. Brynäsiin siirtynyt Persson pelasi viimeisen ottelunsa SaiPassa 25. tammikuuta, eli tapahtuneesta on kulunut jo jonkin aikaa.

Lehterä myönsi Iltalehdelle, että tällainen kysely on tehty, mutta hän ei osannut ottaa kantaa sen tarkkaan sisältöön, muun muassa käytettyihin sanamuotoihin, sillä omien sanojensa mukaan hän ei ollut kyselyn takana.

– Ehdotuksen siitä teki apuvalmentaja. Pyrkimys oli auttaa niitä, ketkä eivät ole vielä tarpeeksi vahvoja. – – Valmentaja ei voi tietää, mitkä ne elintavat ovat kotona, mutta jätkät voivat tietää, Lehterä sanoi Iltalehdelle.

Lehterä myönsi myös antaneensa hyväksynnän kyselyn tekemiseen ja sen, että kapteenisto kieltäytyi siitä.

SaiPa otti uutiseen kantaa keskiviikkoiltana viestintä- ja markkinointijohtajansa Jussi Viljakaisen suulla.

– SaiPa käy huomenna sisäisesti läpi Iltalehden uutisoiman tapahtumankulun ja annamme aiheesta vastineen, Viljakainen tviittasi.

Viljakainen täsmensi vielä myöhemmin, että seuran lausunto tulee tapahtuneeseen, ei Iltalehden uutiseen liittyen.

SaiPa on Liigassa sijalla 12. Joukkue on voittanut viimeisestä 20 ottelustaan vain viisi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja