Poliisi tutkii Pikku Huopalahden ampumista nyt murhana – uhri on kuollut

Pikku Huopalahdessa ammuttu ja päivän autossa virunut 37-vuotias nainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensin Iltalehti omiin tietoihinsa vedoten. Poliisi vahvistaa kuoleman tiedotteessaan.

Nainen löydettiin pahoin loukkaantuneena Helsingin Pikku Huopalahdesta 20. huhtikuuta. Naista oli ammuttu.

Ennen löytymistään nainen oli ehditty ilmoittaa kadonneeksi. Naisen löysivät hänen omaisensa, jotka olivat etsimässä häntä.

Poliisi epäilee, että ampuminen tapahtui edeltävänä päivänä, ja nainen oli tämän jälkeen virunut parkkihalliin pysäköidyssä autossa haavoittuneena. Nainen toimitettiin löytöpaikalta sairaalaan.

Iltalehden mukaan naista oli ammuttu päähän. Poliisi ei kommentoi henkirikoksen tekotapaa.

Poliisi ei ole aiemmin kommentoinut myöskään naisen tilaa tai vointia esitutkinnan aikana. Poliisin tiedotteen mukaan nainen menehtyi vammoihinsa keskiviikkona 3. toukokuuta.

Miestä epäillään murhasta

Ampumisesta epäillään 49-vuotiasta miestä, joka oli ollut naisen kanssa suhteessa. Mies on tällä hetkellä tutkintavankeudessa.

Mies vangittiin tapon yrityksestä epäiltynä. Poliisi epäilee miestä nyt murhasta. 

– Esitutkinnassa on tullut ilmi seikkoja, joiden perusteella on syytä epäillä, että teko on ollut suunniteltu, kertoo rikoskomisario Tuomas Lindholm poliisin tiedotteessa.

Poliisi pyytää silminnäkijöiltä havaintoja ja muita vihjeitä asiaan liittyen. 

– Havaintoja ja vihjeitä pyydetään 19.–20.4. väliseltä ajalta Paimionkujan läheisyydessä sijaitsevan parkkihallin läheisyydestä ja sen lähialueilta. Lisäksi poliisi on kiinnostunut harmaaseen Toyota Sedan -merkkiseen autoon liittyvistä havainnoista samalta ajankohdalta. Kaikki vihjeet pyydetään lähettämään osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi, poliisin tiedotteessa ohjeistetaan.

Juttua muokattu 4.5.2023 kello 9.51: Päivitetty poliisin tiedotteen tiedoilla.

Lue myös:

    Uusimmat