Iäkäs lenkkeilijä ryöstettiin kirveellä Kemissä – poliisi etsii teon nähneitä lapsia: Tekijät kuuntelivat ryöstön aikana keskusteluohjelmaa

Kemissä ryöstettiin viime maanantaina 63-vuotias mies.

Teon tehneet nuori mies ja nainen käyttivät teossa poliisin mukaan raakaa väkivaltaa ja kirvestä.

Teko tapahtui noin kello 18 aikaan Peurasaaren ja Syväkankaan välissä Mineanpolulla olevien alikulkusiltojen välissä. Tapausta tutkitaan törkeänä ryöstönä.

Tekijät kuuntelivat keskusteluohjelmaa

Tekijät olivat noin 18-vuotiaita, noin 170 senttimetriä pitkiä, hoikkia ja kapeakasvoisia. Mies oli pukeutunut tummaan, mahdollisesti mustaan takkiin ja piti päässään huppua. Hänellä oli mahdollisesti tumma siilitukka.

Naisella oli taas tummat olkapäille ulottuvat hiukset ja yllään musta pidemmän mallinen takki. Tekijöillä oli mukanaan musta reppu ja he kuuntelivat kovaäänisestä keskusteluohjelmaa.

Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä

Poliisi kertoo, että tapahtuma-aikaan paikalla on ollut liikkeellä kaksi noin 10-vuotiasta tyttöä, jotka ovat mahdollisesti nähneet tapahtuneen. Lähellä on ollut myös viisi 14-vuotiasta poikaa, jotka ovat mahdollisesti todistaneet tekijöiden poistumista Syväkankaan terveysasemaa kohti.

Poliisi pyytää kaikkia mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan tekemistään havainnoista. Havainnot voi ilmoittaa numeroon 029 541 6194 tai sähköpostiosoitteeseen rikostiedustelu.lappi@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat