Mainos

Hyvinkään silminnäkijä: Tämä tuntuu uskomattomalta

Hyvinkääläinen Sini Nyman oli lähellä Hyvinkään ampumistapausta viime yönä. Hän oli lähdössä noin kahden maissa yöllä baarista, kun hän näki kadulla liikkumatta olleen naisen. Sen jälkeen järjestyksenvalvoja oli kehottanut kaikkia asiakkaita menemään takaisin baariin sisälle.

Nymanin mukaan baariasiakkaat joutuivat olemaan sisällä peräti puoli kuuteen asti aamulla, jotta poliisi pystyi tekemään tarvittavat kuulustelut. Myös sitä täytyi odotella, että vaara oli ohi.

Baariasiakkailla oli myös hermo kireällä. Nymanin mukaan baarissa syntyi pieni kaaos ja muutama kärhämä, kun asiakkaat eivät päässeet lähtemään ajoissa pois.

– En ehtinyt tajuamaan oikein, mitä tapahtui, kun näin naisen makaavaan Vero Modan vieressä. Sitten järjestyksenvalvoja ohjasi takaisin sisälle ja sitten tajusin, mitä todella oli tapahtunut. Tuntuu uskomattomalle, että Hyvinkäällä voi sattua tällaista, Nyman toteaa.

Hyvinkäällä tilannetta seurannut MTV3 Uutisten rikostoimittajan Päivi Hannulan mukaan tilannetta on ollut selvittämässä useita poliiseja. Myös mediaa on ollut paljon paikalla.

Hannulan mukaan ulkopuolisia ei ole päästetty tapahtuma-alueen lähettyville. Ampumavälikohtauksessa sai viime yönä surmansa 18-vuotias hyvinkääläinen nainen. Aamulla vammoihinsa menehtyi 19-vuotias Hyvinkään Tahkon superpesispelaaja. Seitsemän henkilöä on loukkaantunut.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.