Hyvinkään ampumistapaus: Poliisi kaipaa lisätietoja Toyota-pakettiautosta

Poliisi kaipaa lisätietoja Hyvinkään keskustasta viime yönä poistuneesta kirkkaansinisestä Toyota Hiace-merkkisestä pakettiautosta.

Ylikomisario Satu Koivun mukaan auto saattoi kuulua epäillylle miehelle, joka surmasi 18-vuotiaan naisen ja 19-vuotiaan Hyvinkään Tahkon superpesispelaajan ampumavälikohtauksessa Hyvinkään keskustassa viime yönä. Välikohtauksessa loukkaantui seitsemän henkilöä. Kaikki loukkaantuneet on viety sairaalahoitoon.Epäilty tekijä on saatu kiinni.

– Meillä on tieto, että tapahtumapaikalta on poistunut kirkkaansininen Toyota Hiace-merkkinen auto, josta kaipaamme lisätietoja, Koivu kertoo MTV3 Uutisille.

Ammunta tapahtui puoli kahden aikaan yöllä. Aseistautunut maastopukuinen mies alkoi ampua silmittömästi talon katolta väkijoukkoon. Hän ampui Uudenmaakatu 2:ssa sijaitsevan matalan liikerakennuksen katolta Amarillo-ravintolan, S-marketin ja Level 5 -ravintolan edustalle

Kun ensimmäinen poliisipartio saapui paikalle, epäilty mies jatkoi ampumista.

– Kun ensimmäinen poliisipartio saapui paikalle ja toinen poliiseista nousi autosta, hän sai osuman itseensä. Hänen tilansa on kriittinen, Koivu kertoo.

Ampujan ase oli isokaliiperinen kivääri.

Lue myös:

    Uusimmat