Mainos

Hyvinkään ampujaksi epäilty on saatu kiinni

Poliisi on saanut kiinni miehen, jota epäillään viime yöllä sattuneesta ampumavälikohtauksesta. Poliisi sai miehen kiinni Hyvinkään keskustan tuntumasta Jokelantien varrelta maastosta. Poliisi löysi epäillyn kiväärin ja pienoiskiväärin maastosta.

Epäilty tekijä on 18-vuotias hyvinkääläinen mies. Poliisi sai miehen kiinni aamulla 7.45.

Poliisin tämänhetkisen tiedon mukaan epäilty tekijä toimi yksin. Hän antautui poliisille rauhallisesti. Epäillyllä henkilöllä ei ollut aiempaa rikostaustaa. Poliisioperaatioon osallistui yhteensä noin 50 poliisia. Poliisin epäilyksen mukaan on kuitenkin mahdollista, että tapaukseen liittyy muitakin tekijöitä.

Tapaukseen liittyy myös skootteri ja Toyota Hiace -pakettiauto. Poliisin saamien tietojen mukaan epäillyllä miehellä ei ollut aselupaa. Hän on saanut aseensa mahdollisesti lähipiiristä.

Tapauksessa on kuollut 18-vuotias hyvinkääläinen nainen ja 19-vuotias Hyvinkään Tahkon superpesisjoukkueen pelaaja. Seitsemän henkilöä on loukkaantunut. Yksi loukkaantuneista on 23-vuotias naispoliisi. Hänellä oli luotiliivi, mutta hän sai silti osuman. Hänen vammansa ovat vakavia. Tutkinta siirtyy tässä vaiheessa keskusrikospoliisille, koska tapauksessa on haavoittunut poliisi.

Loukkaantuneet henkilöt ovat nuoria henkilöitä. Poliisin mukaan mies on ampunut laukauksia useita, mutta vielä tarkkaa määrää ei tiedetä.

Poliisi tutkii tapausta murhana ja murhanyrityksenä. Poliisi pitää tapausta erityisen raakana ja julmana.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.