Hymyn päätoimittaja: Viestien julkaisu myös Kanervan etu

Hymy julkaisee ensi viikolla valikoiman ulkoministeri Ilkka Kanervan (kok.) ja erotiikkatähti Johanna Tukiaisen välisiä tekstiviestejä. Lehden päätoimittajan mukaan viestien julkaiseminen on myös Kanervan etu.

Hymyn päätoimittajan Esko Tuluston mielestä viestien julkaiseminen on välttämätöntä, jotta niiden sisällöstä liikkuvat huhut loppuisivat. Tämä on Tuluston mukaan myös Kanervan etu.

Tulusto painottaa STT:lle toimittamassaan tiedotteessa, ettei lehti halua ottaa kantaa siihen, pitäisikö Kanervan erota vai jatkaa ulkoministerinä.

- Emme tee politiikkaa, vaan ratkaisumme on puhtaasti journalistinen. Enempää en aio etukäteen julkaisemista kommentoida, toteaa Tulusto.

Hymyllä on ollut päätoimittajan mukaan käytössään kymmeniä viestejä

"Kokoomus ei ole painostanut"

MTV:n haastattelussa päätoimittaja Esko Tulusto sanoo, ettei Hymyä ole painostettu luopumaan viestien julkaisemisesta ainakaan kokoomuksen riveistä.

- Meihin ei ole otettu yhteyttä kokoomuksesta, Tulusto sanoi.

Oletteko miettineet juridisia seurauksia?

- Tottakai, ainahan ne täytyy miettiä, vähänsanainen Tulusto kommentoi.

"Hymy ei harrasta tirkistelyä"

Hymyn nettisivuilla olevassa tiedotteessa - jonka Tulusto on allekirjoittanut - sanotaan, ettei Hymy harrasta tirkistelyä.

- Lehti julkaisee vain totuuden esille tulemisen kannalta riittävän määrän viestejä, mutta ei yhtään enempää, tiedotteessa lukee.

Ulkoministeri Kanerva elää luultavasti tällä hetkellä tulisilla hiilillä, mutta hän ei voi kuin odottaa ensi viikolla ilmestyvää Hymyä. Valikoima viestejä julkaistaan Hymyn ensi keskiviikkona ilmestyvässä numerossa, joka on jo painossa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat