Mainos

Huuma Maikkarin keväässä

MTV3:n uutuusohjelma Huuma korvaa maaliskuusta lähtien lauantai-iltojen kestosuosikin Bumtsi Bumin. Kevättalvella alkava koko perheen viihdeohjelma tulee olemaan sekoitus julkkisten haastatteluita, visailuja ja musiikkia. Britanniasta Suomeen hankittu ohjelmaformaatti on valittu kotimaassaan kahtena peräkkäisenä vuotena parhaaksi viihdeohjelmaksi.

Kansainvälisen viihdeformaatin kääntäminen kotoiseen televisioon on aina haaste. Huumankin kohdalla odotukset ovat luonnollisesti korkealla. Jotta odotukset täyttyisivät, kokonaisuuden pitää olla svengaava, mutta samalla tasapainoinen. Yksi olennaisimpia kysymyksiä on löytää juontajapari, jonka kemia toimii. Ohjelman alkuperäisversion juontajat Ant ja Dec ovat olleet lapsuudestaan asti yksi Englannin suosituimpia tv-duoja. Suomalaisen Huuman juontajakaksikko Jaakko Saariluoma ja Lorenz Backman taas työskentelevät nyt ensimmäistä kertaa yhdessä. Viihdeuutisten toimittaja Marjo Nurmi kävi kysymässä ”onko homma balanssissa” uutuussarjan tekijämiehiltä.

Marjo: Huuman suomalaisella juontajaparilla ei ole samanlaista monien vuosien kestävää yhteistyötä takanaan kuin brittikollegoillaan. Luuletko että tästä on jotain haittaa?

Saku Tuominen, tuottaja, Broadcasters Oy: On totta että, tämä kemia on ihan olennaisen tärkeä asia, mutta meillä oli sillä tavalla hauskaa, että me koekuvasimme runsaasti porukkaa, jotain 40 ihmistä. Koekuvasimme heitä aika paljon myös ristiin eri ihmisten kanssa pareina ja muuten. Me pyydettiin kaikkia ihmisiä listaamaan kaikissa koekuvatuista se kenen kanssa he mieluiten tekisivät töitä. Ja toisistaan tietämättä Lorenz sano, että Jaska ja Jaska sano, että Lorenz. Eli heillä oli heti ekasta kuvauksesta lähtien sielujen sympatiaa ja se on mahtavaa.

Huuman tekijät toivovat suoraan lähetykseen osallistuvalta yleisöltä innostunutta asennetta.

Jaakko Saariluoma, juontaja, Huuma:Suomalainen yleisö tulee olemaan tässä tv-ohjelmassa, että ”AAAAH!” Me luvataan se nyt, tai mä lupaan sen työryhmän puolesta. Kaikki, jotka tulee studioyleisöksi, niin muistakaa tämä: AAAH!!!

Huuma MTV3:lla lauantaisin kello 20.00 viides maaliskuuta lähtien.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja