Huuhkajien EM-alkulohkon päävastustajalla selkeä heikkous, joka voi koitua kohtaloksi – "Ollut heille turmioksi"

3:40
Juha Reini näkee Venäjän Huuhkajien ykkösvihollisena alkulohkossa – joukkueen selvä heikkous herättää kysymyksiä

Suomi aloittaa historiallisen ensimmäisen miesten jalkapallon EM-turnauksen lauantaina Tanskaa vastaan. MTV Urheilun asiantuntija Juha Reini pitää Venäjää Suomen ykkösvastuksena alkulohkossa.

Suomi aloittaa kisat Kööpenhaminassa Tanskaa vastaan. Alkulohkon kaksi muuta ottelua Venäjää ja Belgiaa vastaan Huuhkajat pelaa Pietarissa. 

– Suomen asetelma kaikkia vastaan on hyvin altavastaajana olemista. Se pitää pystyä käyttämään hyödyksi. Suomea ei voi pitää jatkoon menijänä kuin potentiaalisesti suomalaiset itse, Reini sanoo.

Reini näkee, että Suomen kollektiivisen puolustuspelin tulee onnistua moitteitta, jotta joukkue voisi pärjätä etukäteen kovempia lohkovastuksia vastaan. Kärkipelaajien, kuten nilkkavammasta kärsineen Teemu Pukin poissaoloja Suomi ei kestä.

– Materiaali on aika kapea. Jos Teemu (Pukki), Luke (Lukas Hradecky) tai (Glen) Kamara ovat poissa,, sitten tekee tiukkaa. Jos kaikki pysyvät kunnossa, mahdollisuuksia on.

Katso pääkuvan videolta, miten Reini arvioi Suomen voivan horjuttaa Tanskaa sekä Suomen päävastustajaksi näkemänsä Venäjän mahdollista kompastuskiveä turnauksessa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja