Mainos

Huttusen aamuverkoilla käyty kymmenen vuotta

Yksi Suomen katsotuimmista uutis- ja ajankohtaisohjelmista, Huttusen aamuverkoilla, täyttää tänään kymmenen vuotta.

MTV3:n aamuverkoilla vierailee pääministeri Paavo Lipponen. Lähetys Kesärannan vesiltä on suora, kuten kaikki edellisetkin tapaamiset verkoilla. Aamuverkoilla toimittaja Heikki Huttusen ja Helsingin kalastuksenvalvojan Matti Mielosen vieraana on vuodesta 1992 lähtien ollut useita satoja julkisuuden henkilöitä, niin poliitikkoja kuin julkkiksia: Harri Holkeri, Elisabeth Rehn, Antti Kalliomäki, Jaakko Laakso, Pirkka-Pekka Petelius, Kirka ja Marion Rung sekä viitisen vuotta sitten edellisen kerran Paavo Lipponen.

Toimittaja Huttusen mukaan vieraita verkoille ei ole vaikeaa saada. He tulevat mielellään luonnon keskelle - joskus palelemaankin. Kotona ruudun toisella puolella ohjelmaa seurataan Huttusen arvion mukaan taas kolmella intressillä; halutaan nähdä sen hetken sää, mitä kalaa tulee ja kuka on vieraana.

Yksi ohjelman erikoisuuksista on vielä se, että se on kolmeen kertaan otteeseen lähetetty yhteistyössä merivoimien kanssa suorana lähetyksenä Suomenlahden pohjalta kolmenkymmenen metrin syvyydestä. Huttunen on silloin haastatellut vierastaan sukelluspuvussa.

Ohjelma on herättänyt myös kansainvälistä mielenkiintoa. Mm. kolme talvea sitten oppia verkoilla-lähetyksen tekemisestä kävi hakemassa Malesian television toimittajia.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.