Hurmaava perhepotretti! Salkkarit-tähti Konsta Hietanen poseeraa vaimonsa ja viiden lapsensa kanssa suloisessa otoksessa

Konsta Hietanen kertoo erikoisesta kohtaamisesta leikkipuistossa:"Kuusivuotias poika kysyi, olenko saanut otsaryppyni joululahjaksi" 8:36
Konsta Hietanen kertoo erikoisesta kohtaamisesta leikkipuistossa: "Kuusivuotias poika kysyi, olenko saanut otsaryppyni joululahjaksi"

Salatut elämät -näyttelijä Konsta Hietanen on suurperheen isä.

Salkkareista tuttu näyttelijä ja laulajatähti Konsta Hietanen on viiden lapsen isä. Hietanen ilahdutti Instagramissa seuraajiaan jakamalla näyttävän perhepotretin koko lapsikatraastaan. Kuvassa perhe on viettänyt mitä ilmeisemmin kaunista kesäpäivää jäätelöiden äärellä. Kaikilla on kesäiset päähineet päässään.

Otoksessa poseeraa lasten lisäksi myös Hietasen vaimo Aami Hietanen.

Seuraajat kommentoivat näyttelijän otosta.

– Niin suloinen kuva, henkilö kirjoittaa.

– Iloinen porukka, toinen hehkuttaa.

– Ihana kuva ja yksi pojista on kuin ilmetty Konsta, henkilö huomauttaa.

Moni muistaa Hietasen jo tämän lapsuusvuosilla, sillä hän ponnahti julkisuuteen jo hyvin nuorena Tenavatähti-kisan myötä. Lisäksi hänet muistetaan Poika ja Ilves -elokuvan pääroolista. Tämän jälkeen häntä ei kuitenkaan nähty pitkään aikaan näyttelijänä ennen kuin mies hyppäsi mukaan suosikkisarjaan.

Lue myös:

    Uusimmat