Hurmaa vastaheränneenä – näillä vinkeillä nouset ylös hehkuvana

Jos olo ei aamuisin ole kuin prinsessalla, voi jotain olla tehtävissä. Oikeilla vinkeillä silmänsä voi avata entistä upeampana, eikä vaikkapa tuoreelta kumppanilta tarvitse piiloutua tyynyn alle. Lue vinkit upeampaan aamuun!

Aamun tukkoisen ja nuutuneen olon voi karistaa täsmävinkeillä, jotka voivat pelastaa väsyneenkin ilmeen pienellä vaivalla.

Letitä kosteat hiuksesi yöksi

Tottelemattomien hiusten kurittamiseksi kannattaa kokeilla vanhaa lettikikkaa, joka varmistaa kauniit kiharat aamuksi. Kun kosteat kutrit letittää yöksi, on aamulla helppo haroa tiukat kiharat luonnollisiksi laineiksi, ilman huolta paniikista kampauksen kanssa aamulla.

Kosteuta kroppasi

Vartalon ja kasvojen rasvaaminen on erityisen tärkeää pakkaskelillä. Hemmottelemalla omaa kroppaa perusteellisella kosteutuksella ennen kauneusunia, voi aamulla herätä hämmästelemään pehmeää ja kaunista ihoa.

Nosta hiuksesi yöksi ylös

Useat kärsivät ongelmista hiusten latistumisen kanssa. Hiusten oma paino saattaa saada juuri ennen nukkumaanmenoakin föönatun pöyhkeän kampauksen litistymään yön aikana. Kun hiukset nostaa yöksi korkealle ponnarille, pysyvät hiusten tyvet paremmin koholla yön aikana. Aamulla ponnaria avatessa hiukset hulmuavat pöyhkeämpinä kuin koskaan – eikä latistuneesta kampauksesta ole tietoakaan.

Käytä hajuvettä

Kun iholle suihkauttaa yöksi hajuvettä, on aamuinenkin olo raikkaampi. Mikäs sen mukavampi herätys kuin oma mielituoksu.

Kokeile hiusnaamiota

Erilaiset hiuksiin jätettävät naamiot voivat saada yön aikana ihmeitä aikaan. Pakkasen tai auringon kuivattamia hiuksia saattaa olla aamulla vaikea tunnistaa omikseen, kun tehoaineet vaikuttavat nukkuessa.

Käytä itseruskettavaa

Itseruskettavan voiteen tulokset eivät tavallisesti näy heti levityksen jälkeen. Kun illalla levittää vartalolle huolellisesti itseruskettavaa voidetta ja antaa sen kuivua hyvin, voi aamulla peilistä katsoa talvipakkasellakin kauniisti päivettynyt hahmo.

Vaihda tyynyliinasi silkkiseen

Tyynyliinan vaihtaminen puuvillaisen sijaan silkkiseen tekee ihmeitä hiuksille. Kun pää nojaa yön ajan vasten silkkistä tyynyä, ovat hiukset huomattavasti kiiltävämmät aamulla.


AVA

Lähde: Glamour

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja