Hurja summa – näin paljon Frendit-Joey jäi Chandlerille velkaa

Frendit-sarjan Joey ei tainnut koskaan kuitata velkojaan Chandlerille.

Jo kymmenkunta vuotta sitten päättyneestä Frendit-sarjasta selviää yhä lisää mielenkiintoisia yksityiskohtia. Sarjassa näyttelijänuraa sinnikkäästi luonut Matt LeBlancin näyttelemä Joey oli usein matti kukkarossa, joten miestä elätti suuren osan sarjasta tämän ystävä ja osan aikaa myös kämppis, Chandler (Matthew Perry).

Sarjan kahdeksannella kaudella Chandler nukahtaa kesken Joeyn elokuvan ensi-illan, mistä suivaantuneena Joey haluaa maksaa kaikki velkansa miehelle takaisin. Kaksikon naputellessa laskimeen summia vuosien varrelta, vuokrasta, ruuasta ja kaikista mahdollisista näyttelykursseista, näyttöön muodostui kuitenkin summa, jonka nähtyään Joey oli valmis antamaan Chandlerille anteeksi ja pyrki vain nollaamaan lukeman kadoksiin pikimmiten. 

Telegraph-lehden mukaan tuolloin arvoitukseksi jäänyt summa on nyt laskettu erään tosifanin toimesta. Joeyn velan suuruudeksi on saatu huimaavat 77 407 dollaria. 

Loppusumman laskennassa on huomioitu kolmen vuoden vuokrien ja näyttelijänuran edistämiseen kuluneiden maksujen lisäksi muun muassa se, kun Chandler kerran syyllisyydentuskissaan kalusti Joeyn asunnon uudelleen sekä se, kun mies kustansi Joeyn tyräleikkauksen.

Chandlerin mielestä loppusumma on kuitenkin huomattavasti 77 000 dollaria korkeampi: jo eräässä ensimmäisen kauden jaksossa Joey nimittäin pyytää Chandleria maksamaan kahvinsa Central Perkissä, minkä seurauksena Chandler heittää miehen olevan nyt edellisviikon vohvelit mukaanlaskettuna itselleen velkaa noin 17 "tsiljoonaa" dollaria.

Lue myös:

    Uusimmat