Hurja joukkomylly Mestis-finaalissa – yksi tappelija kannettiin paareilla kaukalosta

Mestis-finaalissa aloitettiin hurja joukkomylly – kypärät lensivät: "Nyt sattuu päähän" 0:56
Mestis-finaalissa aloitettiin hurja joukkomylly – kypärät lensivät: "Nyt sattuu päähän"

Mestiksen finaalissa Kiekko-Espoon ja Imatran Ketterän välillä joukkotappelu päättyi hurjaan tilanteeseen, kun Ketterän pelaaja löi päänsä rajusti jäähän.

Kolmatta erää oli jäljellä reilut kahdeksan minuuttia, kun Ketterä painoi Kiekko-Espoon maalille. Tunteet kuohahtivat ja tilanteesta äityi kolmen pelaajaparin tappelu.

Kypärät lensivät pelaajien päästä, mikä aiheutti vaarallisen tilanteen. Anton Ollikainen heitti painiotteella Jesse Viskarin jään pintaan, ja Viskarin pää otti kunnon osuman. Nopeasti Ollikainen tajusi, että Viskaria sattui pahasti ja viittoi heti vaihtopenkin suuntaan, että jäällä tarvitaan ulkopuolista apua.

Kaukaloon tuotiin pikaisesti paarit, joilla Viskari saatiin vietyä jäältä pois ja toimitettua edelleen jatkotutkimuksiin. Ketterän pelaaja oli tajuissaan tilanteen jälkeen, mutta peliin hän ei enää palannut.

Katso hurja tilanne pääkuvan videolta.

Ollikaiselle tuomittiin tilanteesta kahden minuutin rangaistus. Myös Kiekko-Espoon Miro Keskitalo ja Ketterän Väinö Liikonen sekä Janne Kettunen saivat väkivaltaisuudesta kahden minuutin jäähyt.

Ketterä voitti ottelun lukemin 2–1 ja tasoitti finaalisarjan otteluvoitot 1–1:een.

Lue myös:

    Uusimmat