Mainos

Huomenta Suomi Espanja-tunnelmissa koko viikon

Viva Espanja! MTV3:n arkiaamujen ajankohtaisohjelma Huomenta Suomi on tällä viikolla Espanjan auringon alla tutustumassa suomalaiseen elämänmenoon Fuengirolassa, Aurinkorannikolla.

- Tulimme tutustumaan suomalaisiin Espanjassa ja täytyy sanoa, että suomalaisuus näkyy täällä yllättävän paljon. Turhaan otin ruisleivät mukaan, koska tuoretta ruisleipää saa täältäkin joka päivä, Huomenta Suomen juontaja Markus Hippi naurahtaaa töiden keskellä.

Keskiviikkona Huomenta Suomi pureutuu paikallisiin asuntomarkkinoihin sekä myös kulttuuri-ihmisiin.

- Törmäsimme kirjailija Raija Oraseen ja hänen ihaniin koiriinsa. Selvitimme, mikä saa hänet asumaan täällä osan vuodesta ja mikä merkitys Espanjalla on hänen työlleen, juontaja Asta Makkonen selittää innoissaan.

Torstaina tavataan puolestaan muun muassa Miss Suomi Heidi Willmanin isän Jussi Wilman, joka pyörittää Aurinkorannikolla ravintolaa. Lisäksi katsojat pääsevät näkemään, mitä kaikkea suomalaiset yrittäjät ovat keksineet.

Perjantai-aamuna Huomenta Suomen lähetys tulee suomalaisen ostoskeskuksen kupeesta, jossa aiheiden kirjo on laaja. Vieraiden joukossa on suurlähettiläs Markku Keinäsen lisäksi niin nuoria urheilulupauksia kuin Jorma Pulkkinenkin.

- On hienoa tavata yksi tv-idolini, koska vietin lapsuuteni katsoen Ruutuässää ja Ruutuysiä, Markus Hippi hehkuttaa Jorma Pulkkisen tapaamista etukäteen.

Huomenta Suomi joka arkiaamu MTV3 –kanavalla klo 6.25 alkaen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.