Hukkaatko ja unohdatko aina kaiken? Tämä juttu on sinulle tarkoitettu!

Hanskat hukassa, avaimet hukkateillä ja voisikohan joku soittaa puhelimeeni, jotta tiedän missä se on! Kuulostaako tutulta? Women’s Health -sivusto kokosi yhteen huonomuistisen parhaat pelastuskeinot.

Hajamielisyys on oikeastaan vain keskittymisestä ja hyvästä organisoinnista kiinni. Kun kiinnität asioihin tarpeeksi huomiota ja vähennät stressiä, pysyt helpommin kartalla elämäsi tapahtumista.

Women's Health -sivusto keräsi yhteen huonomuististen pelastukset.

Ota mielessäsi valokuva

Kun lasket avaimet kädestäsi ota siitä mielessäsi valokuva. Kun sinulla on selkeä kuva päässäsi tapahtumasta on sinun helpompaa muistaa, mihin avaimet laitoitkaan.

Hyödynnä puhelimesi muistutus

Puhelimen muistutus on erittäin hyödyllinen, kun sinun on huomioitava tärkeä tentti tai tapaaminen – miksi et siis käyttäisi sitä?

Keskity positiivisiin asioihin

Kun keskityt positiivisiin asioihin vähennät stressiä ja sinun on helpompaa keskittyä ympärilläsi tapahtuviin asioihin. Vai etkö juuri hukkaakin kaiken aina, kun sinulla on kiire?

Hanki pienempi laukku

Tämä neuvo on yksinkertainen, mutta ehdottomasti toimiva. Jos kannat mukanasi pienempää laukkua, saat mukaan vain kaiken tarpeellisen, ja sinun on vaikeampaa hukata sinne mitään. Moni meistä tietää tilanteen, jossa puhelin soi jossain käsilaukun uumenissa, mutta et vain löydä sitä.

Kun joudut etsimään tavaroita käsilaukustasi, stressaannut, jonka vuoksi sinun on jälleen vaikeampaa keskittyä muihin asioihin.

Luota musiikin ja lorujen voimaan

Jos sinun on muistettava useita asioita, tee niistä pieni rallatus tai musiikkikappale – näin muistat listan paremmin.Rallatellut muistisäännöt toimivat!

Kirjoita asiat ylös, ja kuljeta muistikirjaa aina mukanasi

Jos sinulla ei vielä ole kalenteria, hanki sellainen mahdollisimman pikaisesti. Huomioi, että sen on oltava tarpeeksi pieni, jotta se mahtuu käsilaukkuusi.

Opettele tehtävälistojen kirjoittaminen ja muista seurata, että myös todella toteutat listaasi. Jos et ole tottunut olemaan näin järjestelmällinen sen opettelu on vaikeaa, mutta taatusti vaivan arvoista.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja