Huippunyrkkeilyssä salamatyrmäys – uhmakas brittinuorukainen nukutti kokeneen tähden hetkessä: "Ala kunnioittaa nimeäni"

Ammattilaisnyrkkeilyn välisarjassa nähtiin lauantaina harvinaisen nopea nukutus, kun Conor Benn, 24, tyrmäsi lauantaina 31-vuotiaan Samuel Vargasin 80 sekunnissa.

Kokeneemman Vargasin odotettiin tarjoavan Bennille kovan haasteen, mutta Englannissa käyty ottelu oli ohi ennen kuin se ehti kunnolla alkaa.

Kaksi oikea-vasen-yhdistelmää puri kolumbialaiseen, ja seurannut iskusarja päätti ottelun jo sen ensimmäisessä erässä.

– Ala kunnioittaa nimeäni. Palautan Bennin nimen sinne, minne se kuuluukin - takaisin huipulle, brittinyrkkeilijä julisti Vargasille ottelun jälkeen BBC:n mukaan.

Katso video Bennin hurjasta tyrmäyksestä alapuolelta.

Conor Benn on entisen kahden painoluokan maailmanmestarin Nigel Bennin poika. Voiton jälkeisistä kommenteista ei puuttunut itseluottamusta.

– Kukaan ei ole pudottanut häntä yhdessä erässä. Helppoa, helppoa. Antakaa minulle kunnollinen testi, tuokaa minulle Amir Khan. Hän on liian kiireinen touhutessaan reality-ohjelmien parissa, Benn sylki viitaten britannianpakistanilaiseen olympiamitalistiin ja ylemmän kevytsarjan maailmanmestariin.

– Pystyn elämään tämän suosion kanssa. Olen valmis ottelemaan parhaita iskijöitä vastaan, haluan testata itseäni. Odotin tästä vaikeaa tappelua. 

Vaikka Vargasin parhaat päivät saattavat monien mielestä olla ja takana, harvat odottivat hänen saavan nähdynlaista kyytiä.

Bennin odotetaan haastavan seuraavaksi venäläisen David Avanesyanin Euroopan mestaruudesta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja