Huippumalli Suvi Koponen: Pidän yhteyttä ystäviini myös kiireen keskellä

Menestys tuntuu parhaalta jaettuna, kertoo suomalainen huippumalli Suvi Koponen.

Kaikkien aikojen menestynein suomalaismalli Suvi Koponen on tunnettu korkeasta työmoraalistaan sekä rautaisesta ammattitaidostaan, jotka ovat nostaneet hänet yhdeksi mallimaailman halutuimmista mainoskasvoista. Matkoilla Suvi pitää kuitenkin tiiviisti yhteyttä perheeseensä, poikaystäväänsä ja kavereihinsa.

– Matkoilla paras kaverini on usein Nokia C7 -laite, jonka avulla hoidan sosiaalista elämääni silloin, kun kavereita ei ole lähellä. Kiireisenäkin haluan olla ystävilleni lojaali, ja raivata heille aikaa. Voidakseen menestyä täytyy osata pitää jalat maan pinnalla ja huolehtia yhteydenpidosta lähipiirin kanssa.

Angry Birds viihdyttää odottaessa

Suvi viihtyy lentokentillä pelaamalla suomalaisen pelinkehittäjäyhtiö Rovio Mobilen luomaa Angry Birds -peliä. Pelissä possut ovat varastaneet lintujen munat, ja pelaajan tehtävänä on singota lintuja ritsalla oikeassa kulmassa possuja kohti.

– Angry Birds -peliä voisi pelata vaikka loputtomiin, mutta lentoja odotellessa tulee myös usein luettua Elle-lehden sovellusta. Yhteydenpitoa varten Facebookin chat-ominaisuus on näppärä työkalu, jota tulee hyödynnettyä paljon.

Nokia C7 -puhelimella pidät yhteyden ystäviisi missä ikinä liikutkin

– Kiillotettu, ruostumattomasta teräksestä valmistettu tyylikkään ohut kosketusnäyttöpuhelin

– Kuvaa 8 megapikselin kameralla ja nauti HD-tasoisesta videokuvasta

– Pysy yhteydessä monipuolisten sähköposti-, internet- ja yhteisöpalveluiden avulla

– Kolme muokattavaa aloitusnäkymää – lähimmät ihmiset ja tärkeimmät sovellukset aina vain klikkauksen päässä

– Ilmainen ääniohjaava navigointi yli 70 maahan

Käy tutustumassa Suvin käyttämän Nokia C7 -laitteen ominaisuuksiin osoitteessanokia.fi/teeoma. Sivustolla voit myös yksilöidä oman aloitusnäyttösi.


Artikkelin tarjoaa:Nokia

Lue myös:

    Uusimmat