Huippufutari teeskenteli vatsataudin ja lähti lomalle – vaimon somepäivitys käräytti

Jos aiot harhauttaa seurapomoja ja valmentajaasi, varmista, että vaimosi on mukana juonessa. Sen opin muistaa pitkään Galatasarayn puolustaja Serdar Aziz.

Aziz ilmoitti seuralleen, ettei hän pysty pelaamaan Turkin liigan ottelua Sivassporia vastaan vatsataudin takia. Ei siinä mitään, hän sai jäädä kotiin lepäämään. 

Paitsi ettei Aziz, 28, minnekään kotiin jäänyt. Hän pakkasi matkalaukut ja suuntasi lomamatkalle Malediiveille. 

Suunnitelma onnistui hyvin siihen asti, kunnes somen kutsu kävi vaimolle liian houkuttelevaksi. Pitäähän lomalta nyt kuva postata, varsinkin kun on tunnetun jalkapalloilijan kanssa matkassa ja luksusta ympärillä. 

Somen ongelma on usein se, että sitä pääsee katsomaan ihan taviskin. Se koitui nyt auringossa paahtuneen pariskunnan kohtaloksi. 

Vaimo poisti kuvan miehestään Instagramissa, mutta internetissä homma ei olekaan ihan niin yksinkertaista. Siellä se on, esimerkiksi The Sunin sivuilla. 

Galatasarayn johtomiehet panivat merkille postauksen ja päättelivät, ettei heidän sopimuspelaajansa ollut Malediiveillä sen takia, että siellä on maailman paras vatsaklinikka. Omalla lomallahan hän oli, karkulaisena. 

Galatasaray päätti antaa sopimuspelaajalleen mahdollisuuden siirtyä jonnekin muualle pidemmäksikin aikaa. Siirtolista sen mahdollistaa. Sopimus päättyy kesällä 2020, mutta sitä ennen hän voi löytää itsensä vaikka Italiasta, Venäjältä tai Saudi-Arabiasta. Hyviä lomakohteita löytyy sieltäkin. 

Aziz on pelannut Turkin maajoukkueessa 16 kertaa, mutta sitä ei tiedetä tarkkaan, miten monta kertaa hän on ollut lomalla. 

Joskus takavuosina ammattilaisjalkapalloilijoille olisi pitänyt asentaa lomalla alkolukko. Nykyaikana taitaisi olla hyödyllisempää asentaa kännykkään somelukko. 

Lue myös:

    Uusimmat