Mainos

Huhut Nokia-uutuudesta leviävät: N9 sisältää unelmaominaisuudet

Nokian uudeksi N9-älypuhelimeksi väitetyn laitteen ominaisuuksista on levinnyt huhuja verkossa. Väitetystä uutuudesta tuli julkisuuteen kuvia viime viikolla kiinalaisen sivuston kautta. Kuvat herättivät verkossa heti paljon huomiota vaikka Nokia-uutuudesta ei tiedetä käytännössä mitään. Virallisesti kyseisen puhelimen olemassaoloa ei ole edes vahvistettu.

Nyt kiinalaisella nettifoorumilla on lueteltu tarkemmin huhutun uutuuden ominaisuuksia:

QWERTY-näppäimistöllä varustetussa puhelimessa arvellaan olevan uusi MeeGo-käyttöjärjestelmä ja sen rungon uskotaan olevan alumiinia.

Puhelimessa olisi huhujen mukaan neljän tuuman Super Amoled -näyttö WVGA-resoluutiolla. Siinä olisi käytössä Meegon ykkösversio ja 64GB:n muisti, jota voisi kasvattaa 32GB:n muistikortilla. RAM muistia olisi 512MB.

Puhelinta vauhdittaisi Qualcommin 1GHz:n prosessori. Huhujen mukaan laitteessa on Bluetooth 2.1 ja sillä voisi mm. kuvata 720p-30fps -kuvaa.

NokNok-sivusto huomauttaa, että mainitut huippuominaisuudet vaikuttavatkin jopa liian hyviltä ollakseen totta. Sivuston mukaan kyseessä saattaisivat olla kuitenkin juuri sellaiset ominaisuudet, mitä Nokia tarvitsee menestyäkseen älypuhelinmarkkinoilla. Mutta vielä tässä vaiheessa joudutaan tyytymään huhupuheisiin...jos kyseistä puhelinta on ylipäänsä olemassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.