Hugh Jackman adoptiolapsistaan: Tämä oli kohtaloa!

Kahden lapsen isä, näyttelijä Hugh Jackman avautuu kipeästä polustaan matkalla isäksi.

Uuden Real Steel -elokuvan tähti Hugh Jackman, 42, on naimisissa Deborra-Lee Furnessinkanssa ja heillä on kaksi adoptiolasta, Oscar, 11, ja kuusivuotias Ava. Mies puhui australialaiselle Herald Sun -lehdelle hetkestä, jolloin hänelle ja vaimolle selvisi, etteivät voisi saada lapsia luonnollisesti.

– Se oli tuskallista. Kun on antanut asialle paljon aikaa ja vaivaa, siinä on tunteet pelissä. Uskon, että kuka tahansa vanhempi pystyy samaistumaan tilanteeseen – lasten saaminen on ihana asia ja kun saat kuulla, ettei niin tule tapahtumaan, tietty into menee sen mukana, Jackman sanoo.

– Ajattelimme, että hankkisimme lapsen tai kaksi biologisesti ja sitten adoptoisimme. Mutta kun saimme tarpeeksemme lapsettomuushoidoista, ryhdyimme adoptioon. Siitä hetkestä alkaen kun aloitimme adoptioprosessin, kaikki ahdistuneisuus häipyi. En ajattele lapsiani adoptoituina – he ovat lapsiamme, Jackman jatkaa.

– Debin ja minun mielestä tätä voi kutsua kohtaloksi. Mielestämme asiat tapahtuivat niin kuin niiden oli tarkoitus tapahtua. Ilmeisesti meidän ei ollut tarkoitus saada lapsia biologisesti. Nyt, kun elämme yhdessä, tottakai meillä on haasteita, mutta kaikki ovat oikeassa paikassa oikeiden ihmisten kanssa. Kuulostaa epätodelliselta, mutta se on jotain, johon uskomme syvästi, Jackman toteaa.

Pikkukuva suurenee klikkaamalla!

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat