Hugh Grant: Inhoan näyttelemistä

42-vuotias brittinäyttelijä Hugh Grant kertoo Vanity Fair -lehden haastattelussa inhoavansa näyttelemistä niin paljon, että hän haluaa pitää lomaa, tavata mukavan naisen ja perustaa perheen.

Grant, joka on ollut vuosikausia poikamiehenä, sivuuttaa myös idean, että hänen ja näyttelijä Elizabeth Hurleyn välille syttyisi uusi romanssi. Grant ja Hurley seurustelivat yli kymmenen vuotta, mutta nyt Hurley seurustelee Grantin mukaan toisen miehen kanssa.

Grant kertoo haluavansa pitää taukoa näyttelemisestä keskittyäkseen yksityiselämäänsä. Lisäksi hän sanoo "inhoavansa" näyttelemisestä, vaikka se onkin taloudellisesti hyvin kannattavaa. - Itse asiassa inhoan sitä melko lailla, hän sanoo. - Kaikkea näyttelemistä, mutta erityisesti elokuvanäyttelemistä.

Elokuvien Poika ja Neljät häät ja hautajaiset tähti kertoo ryhtyneensä näyttelijäksi "erehdyksissä". Nyt hän haluaisi viettää enemmän aikaa muiden asioiden, kuten kirjoittamisen, parissa. Lisäksi Grant väittää, ettei hän todellisuudessa ole yhtä hurmaava kuin hänen esittämänsä hahmot yleensä ovat.

Lue myös:

    Uusimmat