HTV:ltä hitaampi ja kalliimpi Welho-palvelu

Kaapelimodeemiyhteyksiä Welho-nimellä markkinoiva Helsinki Televisio on esitellyt uuden version palvelustaan. Welho 525 -niminen palvelu on nykyistä kaapelimodeemiyhteyttä selvästi hitaampi: yhteysnopeus on rajattu 525 kilobittiin ja paluukanava 200 kilobittiin sekunnissa.

Nykyinen laajakaistapalvelu saa nimekseen Welho Pro. Erikoista asiassa on se, että uusia Welho Pro -liittymiä ei enää toimiteta. Nykyiset käyttäjät voivat kuitenkin hyödyntää palvelua entiseen tapaan, joten jatkossa netissä surffaa kahdenlaisia Welho-käyttäjiä: niitä, jotka voivat ottaa kaistasta kaiken irti ja niitä joiden yhteysnopeus on keinotekoisesti rajoitettu.

Mielenkiintoista on sekin, että hitaan Welho 525:n kuukausimaksu on 49 euroa/kk ja modeemivuokra 6 euroa/kk - eli yhteensä käyttäjältä veloitetaan 55 euroa kuukaudessa. Vanha, rajoittamaton Welho-palvelu on maksanut alle 50 euroa kuukaudessa, joten hitaampi yhteys on myös kalliimpi (ainakaan toistaiseksi HTV ei ole ilmoittanut Pro-palvelun hinnankorotuksesta).

Nähtäväksi jää, mitä mieltä asiakkaat ovat HTV:n uudistuksesta.

(16.1.2002)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja