HTC julkisti "multimedian superkännykän"

Älypuhelinmarkkinoiden kova kuhina jatkuu. Nokia julkisti juuri uudistetun Symbian käyttöjärjestelmänsä sekä X7- ja E6 -älypuhelimet. Samaan aikaan Taiwanilainen HTC on julkistanut uuden HTC Sensation -älypuhelimen, joka yhtiön mukaan edustaa multimediapuhelinten huippua.

HTC Sensationin teknisiä tietoja

Android 2.3 -käyttöjärjestelmään pohjautuvassa uutuudessa on HTC Sense -käyttöliittymän viimeisin versio ja tuki HTC Watch -videopalvelulle. HTC kertoo, että Sense -käyttöliittymän parannukset ja uudet toiminnot tehostavat viihdekäyttöä ja työntekoa.

Watch -videopalvelu tuo elokuvia ja TV-sarjoja käyttäjän ulottuville. Palvelun avulla videoita voi katsoa välittömästi, eikä koko videotiedoston latautumista tarvitse odottaa.

Alumiinirunkoinen luuri

Sensation on pyöreäkulmainen, alumiinirunkoinen kosketusnäyttöpuhelin. Kosketusnäytön pinta on suunniteltu kaarevaksi. Näyttö on matkapuhelinten suurta luokkaa edustava 4,3-tuumainen laajakuvanäyttö. Sensationille antaa potkua 1,2 gigahertsin kaksiytiminen Qualcommin Snapdragon -suoritin, jonka luvataan takaavan hyvän suorituskyvyn.

Laitteessa on kahdeksan megapikselin kamera pikakuvaustoiminnolla. Lisäksi laitteella voi kuvata 1080p-resoluutioista teräväpiirtovideota 30 ruutua sekunnissa täydellä stereoäänellä.

HTC Sensation tulee myyntiin Suomessa toisella vuosineljänneksellä.

Lue myös:

    Uusimmat