Mainos

HS: Taksikuski ajoi kahden pyöräilijän päälle Töölössä – silminnäkijöiden mukaan kuljettaja ajoi päin punaisia

Taksinkuljettaja ajoi kahden pyöräilijän päälle lauantaina alkuillasta, kertoo Helsingin Sanomat.

Onnettomuus tapahtui Hesingin Töölössä Nordenskiöldinkadun ja Urheilukadun risteyksessä.

– Useiden silminnäkijöiden mukaan henkilöauto on ajanut punaisia päin ennen onnettomuutta, kertoo Helsingin Sanomille päivystävä komisario Arto Laitinen Helsingin poliisin tilannekeskuksesta.

Helsingin Sanomien tietojen mukaan molemmat pyöräilijät loukkaantuivat onnettomuudessa ja heidät on viety Töölön sairaalaan. Poliisi ei kommentoinut pyöräilijöiden vammojen laatua tarkemmin.

Helsingin Sanomien tavoittama kuljettaja oli pysähtynyt toiselle ajokaistalle punaisiin valoihin, kun taksi oli ajanut hänen ohitseen.

Silminnäkijän mukaan taksi oli ajanut "vähintäänkin reippaalla" tilannenopeudella hänen autonsa ohi suoraan katua ylittäneiden pyöräilijöiden päälle. 

– Ne vaan katosi näkökentästä, kuljettaja kertoo Helsingin Sanomille.

Kummallakaan pyöräilijällä ei ollut onnettomuushetkellä pyöräilykypärää. Silminnäkijän mukaan ainakin toinen pyöräilijöistä sai törmäyksessä päähänsä verta vuotaneen vamman.

Taksin tuulilasi hajosi törmäyksen voimasta.

Komisario Laitinen kertoo Helsingin Sanomille, että henkilöauton kuljettajaa epäillään tällä hetkellä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vamman tuottamuksesta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.