Sarjajumbo RoPS vaihtaa päävalmentajaa – "Meidän on reagoitava"

Miesten jalkapalloliigassa viimeisenä oleva Rovaniemen Palloseura vaihtaa päävalmentajaansa. Seura tiedotti asiasta tiistaina.

RoPS on liigassa hävinnyt 11 edellistä peliään peräkkäin. Tappioputki sivuaa lahtelaisen Reippaan takavuosien ennätystä. Kehnot tulokset pakottivat seuran lopulta muutokseen.

– Valitettavasti tämä on tulosurheilua, ja näihin tuloksiin meidän on reagoitava. Päätös ei ollut helppo, mutta ratkaisu tehtiin molempien osapuolten hyvässä yhteisymmärryksessä, RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva kertoo seuran tiedotteessa.

RoPS ilmoittaa uudesta valmennusryhmästä vielä tämän viikon aikana.

Helsingin Sanomien mukaan RoPSin uusi päävalmentaja on Mikko Mannila. Hän on tällä kaudella ollut HJK:n kakkosjoukkueen Klubi-04:n valmentaja ja myös mukana HJK:n edustusjoukkueen valmennuksessa.

Mannila olisi kolmas Klubi-04:n valmentaja, josta tulee lähivuosina päävalmentaja kotimaiseen liigaan. HJK:n nykyinen päävalmentaja Toni Koskela oli Klubi-04:n päävalmentajana vuosina 2015–2017, ja sen jälkeen hänestä tuli RoPSin päävalmentaja. Teemu Tainio oli Klubi-04:ssä apuvalmentajana ennen siirtymistään valkeakoskelaisen Hakan päävalmentajaksi.

RoPSin päävalmentajanvaihdoksesta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja