HPK karanteeniin yli 10 päiväksi – U20-joukkueen koronatartunta sekoitti harjoituskauden ohjelman

3:42
Videolla juttu Mikkelin Jukureiden koronavirustartunnoista.

HPK:n U20-joukkueen jäsen on sairastunut koronavirukseen. HPK tiedotti asiasta torstaiaamuna.

HPK ilmoitti jo aiemmin keskeyttäneensä U20-joukkueensa toiminnan, mutta koronavirustartunnan myötä koko joukkue on asetettu karanteeniin.

Varatoimenpiteenä myös HPK:n SM-liigajoukkue keskeyttää toimintansa toistaiseksi. HPK:n liigajoukkue on U20-joukkueen tavoin karanteenissa 21. syyskuuta asti.

– Olemme koko prosessin ajan olleet aktiivisesti yhteydessä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kanssa ja olemme saaneet heiltä hyvää ohjeistusta ja tukea. Jokainen HPK-yhteisön jäsen on sitoutunut noudattamaan ohjeita, HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen toteaa tiedotteessa.

Karanteenin vuoksi HPK joutuu perumaan Tapparaa ja Pelicansia vastaan suunnitellut harjoitusottelut sekä alkavan sarjakauden Kick-Off -tapahtumansa.

HPK:n U20-joukkueen lisäksi koronavirustartuntoja on ilmennyt myös Jukureissa. Jukureiden viimeisimmän tiedotteen mukaan seurassa on havaittu nyt jo 22 tartuntaa.

Juttua ja otsikkoa päivitetty 10.9.2020 kello 13.30: Lisätty toimitusjohtaja Antti Toivasen kommentit ja tieto joukkueen karanteenin pituudesta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja