Honorin työntekijä hukkasi julkistamattoman puhelimensa Saksassa – löytäjälle 5 000 euron palkkio

Huawein sisarbrändi Honor tarjoaa 5000 euron löytöpalkkiota kadonneesta prototyyppilaitteesta, saksalainen Bild kertoo. Laitteen sanotaan kadonneen pääsiäislomien aikana.

Julkistamattomia älypuhelimia annetaan tavallisesti työntekijöiden käyttöön, jotta saadaan varmuus siitä, että kaikki varmasti toimii. Honorilla Saksassa työskentelevä Moritz Scheidl on kuitenkin hukannut oman prototyyppilaitteensa pääsiäismatkallaan, ja Honor lupaa nyt 5000 euron löytöpalkkion henkilölle, joka julkistamattoman älypuhelimen palauttaa.

Scheidl väittää laitteen kadonneen miehen repusta, kun tämä oli palaamassa Düsseldorfista Müncheniin junalla. Älypuhelin on suojattu harmaalla suojakuorella, Honor kertoo tviitissään. Toistaiseksi on epäselvää, kadottiko Scheidel puhelimensa vai varastettiinko se.

Tapaus on saanut lyhyessä ajassa osakseen kohtalaisen paljon julkisuutta ja Honoria onkin syytetty myös halvasta markkinointikikasta. Mikäli puhelin todella on kadonnut, saattaa kyseessä olla esimerkiksi 21. toukokuuta julkistettava Honor 20. Tarkemmin vielä julkistamattomasta älypuhelimesta tai sen ominaisuuksista ei kuitenkaan luonnollisesti kerrottu.

Lue myös:

    Uusimmat