Mainos

Honda vastasi McLarenin kritiikkiin: "Valitettavaaa, etten saa heitä vakuuttuneeksi"

1:16

McLarenin moottoritoimittaja Honda on pettynyt brittitiimin sisältä kumpuaviin kommentteihin. Japanilaismerkki uskoo edelleen sitkeästi nousevansa aallonpohjasta.

McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown kertoi olevansa hyvin pettynyt Hondaan sen epäonnistuttua tuomaan uuden kehitysversionsa Montrealin kisaviikonloppuun. Brown myönsi avoimesti McLarenin miettivät jo tosissaan toisia vaihtoehtoja ensi kaudeksi, ja lehtitietojen mukaan talli on antanut Hondalle kaksi kisaviikonloppua aikaa nostaa tasoaan.

Hondan F1-projektin johtaja Yusuke Hasegawa keskusteli pitkään Brownin kanssa McLarenin varikkotiloissa Montralissa. Lehdistölle myöhemmin puhunut Hasegawa ei ottanut ilolla vastaan Brownin kommentteja.

MAINOS

Kanadan F1-viikonloppu C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 20.55 
Lauantai: Harjoitukset klo 16.55, aika-ajo klo 19.55
Sunnuntai: Kanadan GP klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More

- On valitettavaa, etten saa heitä vakuuttuneeksi siitä, että menemme oikeaan suuntaan. Olen kuitenkin täysin varma, ettemme ole hukassa, Hasegawa totesi lytäten Brownin syytökset.

Hasegawa pyytää edelleen Hondalle lisää aikaa saada asiansa kuntoon. Hän ymmärtää kuitenkin brittitallin vaatimukset tuloksista.

- Ymmärrän kyllä, miksi hän nosti asian esille. Brown on varmasti turhautunut, sillä minäkin olen. Tilanne on tällä hetkellä todella hankala.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja