Hollyoaks-tähti treenasi ilman paitaa – vau, mitkä vatsalihakset!

Ricky Whittle esitteli timmejä vatsalihaksiaan treenaamalla ilman paitaa. Tätä vatsaa kelpaakin esitellä!

Suosittua Hollyoaks-sarjaa tähdittäneet näyttelijät Ricky Whittle, 30, ja Jamie Lomas, 31, bongattiin eilen treenaamasta yhdessä Laurel Canyonissa Los Angelesissa. Whittle näki harjoittelun hyvänä tilaisuutena esitellä vartaloaan, kun taas Lomas piti paidan visusti päällään.

Molemmat ovat Yhdysvalloissa työasioissa. Heillä on työnsä puolesta ulkonäköpaineita siinä missä naisillakin ja Whittlen treenaus on selvästi tuottanut tulosta. Manchesterista kotoisin oleva komistus esitteli ihailtavan timmejä vatsalihaksiaan treenaamalla ilman paitaa, Calvin Kleinin bokserit shortsien alta vilkkuen.

Whittle poistui Hollyoaks-sarjasta toukokuussa 2010 sen jälkeen, kun hänen roolihahmonsa Calvin Valentinen annettiin kuolla. Miehellä näyttää kuitenkin pyyhkivän hyvin. Muutama päivä sitten hän kertoi Twitterissä urakäänteistään faneilleen:

– Ensi viikko menee Single ladies -sarjan kuvauksissa, joten otan ilon irti viimeisistä vapaapäivistä! Salia ja juoksua, parhaillaan rentoutumassa jacuzzissa auringonlaskua katsellen.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja