Mainos

Hobby Hall vähentää lähes sata työpaikkaa

Stockmann-konserniin kuuluva Hobby Hall pyrkii parantamaan kannattavuuttaan myymälöitä lopettamalla. Hobby Hall keskittyy jatkossa entistä tiiviimmin etäkauppaan ja lopettaa kolme myymäläänsä. Samalla yhtiö vähentää Suomesta 80 ja Virosta kymmenen työpaikkaa. Osa karsittavista työpaikoista on osa-aikaisia tai määräaikaisia.

Hobby Hallin myynti on viime aikoina jäänyt tavoitteista, ja tämän vuoden alkupuoliskolla yhtiön liiketulos painui 1,7 miljoonaa euroa tappiolle. Nyt tehdyllä ratkaisulla haetaan 7,5-8,5 miljoonan euron vuotuisia säästöjä. Tänä vuonna Hobby Hall arvioi myös koko vuoden tuloksen jäävän tappiolliseksi. Koko Stockmann-konsernin tuloksen odotetaan kuitenkin yhä paranevan.

Hobby Hall tunnetaan parhaiten postimyynnistä, mutta yhtiöllä on myös myymälöitä. Helsingin Herttoniemen myymälä suljettiin jo syyskuun alussa. Espoon, Tampereen ja Tallinnan keskustan myymälöiden toiminta päättyy alkavan talvikauden aikana. Toimintaansa jatkavat vielä Helsingin Hämeentien, Vantaan Tammiston sekä Tallinnan Rocca al Maren myymälät. Niiden toiminta muuttuu nykyistä enemmän etämyyntiä tukevaksi.

Hobby Hall selvittää myös mahdollisuutta keskittää varastotoimintonsa yhteen paikkaan. Nyt yhtiöllä on Vantaalla varastot sekä Viinikkalassa että Tammistossa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.