HJK kärsi tappion Mestarien liigan karsinnoissa – maalintekoyritykset tylyä luettavaa

Helsingin Jalkapalloklubi kärsi 2-0 tappion Mestarien liigan toisen karsintakierroksen avausosassa Belgradin Punaiselle tähdelle. Maalintekoyritykset kirjattiin tylyin 17-1 lukemin serbialaisille.

Punaisen tähden ghanalaishyökkääjä Richmond Boakye siirsi joukkueensa johtoon ensimmäisellä puoliajalla 27. minuutin kohdalla. Tätä oli edeltänyt HJK:n tekemä osuma, joka kuitenkin hylättiin paitsion takia. Ensimmäisellä puoliajalla HJK ei saanut muita tilanteita aikaiseksi.

Toisella puoliajalla HJK koki katkeraa kalkkia, kun Punainen tähti iski 2-0 osuman 90. minuutilla. Maalin viimeisteli Milan Pavkov.

Toinen osaottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona Helsingin Töölössä. Jos HJK etenee jatkoon, saa se vastaansa voittajan parista FC Kööpenhamina-The New Saints FC. Tanskalaiset voittivat avausosan vieraissa 2-0 numeroin. Mikäli HJK putoaa, jatkaa se taivaltaan Eurooppa-liigan kolmannella karsintakierroksella. Siellä vastaan asettuu joko Puolan mestari Piast Gliwice tai Latvian mestari Riga FC.