Mainos

Hjallis sydänkohtauksestaan: Täytyy vähän höllätä tahtia

Liikemies Hjallis Harkimo kertoo toipuneensa parin viikon takaisesta sydänkohtauksesta hyvin. MTV:n Huomenta Suomen haastattelussa Harkimo sanoo oppineensa tapauksesta jotakin:

- Kuukauden verran tarttee ottaa iisimmin, sitten normaali työtahti. Tai ei ehkä normaali, täytyy vähän höllätä. Tämä panee asioita vähän toiseen järjestykseen.

Harkimon luotsaamaan Diili-ohjelmaan haetaan tällä hetkellä uusia kilpailijoita. Edellinen, Sipoonrannan myyntijohtajuuteen tähtäävä Diili päättyi syksyllä, ja nyt haetaan toimitusjohtajaa Hanko-projektiin. Hankoon on tulossa asuntoja ja hotelli.

- Tämä on hieman vaikeampi projekti kuin edellinen. Hotelli täytyy saada kannattavaksi Hangossa ja lisäksi imagoa täytyy rakentaa, Harkimo sanoo.

Harkimo painottaa hakevansa pestiin hyviä, valoisia tyyppejä, jotka tulevat ihmisten kanssa toimeen. Hänen mielestään nykyään ajatellaan liikaa koulutusta ja kokemusta.

Koko elämänsä yksityisyrittäjänä toiminut Harkimo kertoo olleensa vain yhden ainoan kerran työhaastattelussa - eikä saanut paikkaa.

- Marssin tuoreiden ekonomin paperien kanssa IBM:lle. Heidän mielestään en osannut myydä, ja ne potkas mut pihalle.

Katso Hjallis Harkimon haastattelu (Huomenta Suomi 28.1.2010)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.