Hittilaulaja Shakira ikuistettiin Angry Birds -hahmoksi

Kolumbialaisesta pop-tähti  Shakirasta on tehty hahmo Angry Birds Pop -peliin.

Peliyhtyiä Rovio kertoi yhteistyöstä blogissaan. Tekstissä kerrotaan, että hahmo lupaa pelaajille lanteita hetkauttavan yllätyksen. Shakira on tuttu nimenomaan hänen lannetanssistaan.

Sivuilta selviää, että keltaisella lintu-Shakiralla on kuohkeat vaaleat hiukset ja runsaasti silmänrajauskynää. Rovio postasi kuvan uudesta hahmosta myös Twitterissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Shakira tuli tunnetuksi 2000-luvun alussa Whenever, Wherever -singlellä. Shakira on myynyt yhteensä yli 70 miljoonaa albumia. Artistilla on kaksi lasta jalkapallotähti Piquen kanssa.

Helsingin Sanomat kertoo, että markkinointijohtaja  Peter Vesterbackan mukaan yhteistyö lähti käyntiin heidän tavattuaan Shakira Barcelonassa viime keväänä.

Angry Birds Pop on alkuperäisen Angry Birds -mobiilipelin jatkotuote, jossa lintujen sijaan ritsalla ammutaan värikkäitä kuplia. Shakira-lintu esiintyy myös kahdessa muussa Angry Birds -pelissä, Angry Birds Friendsissä ja Angry Birds 2:ssa.

Aiemmin Rovio on tehnyt yhteistyötä amerikkalaisyhtye Green Dayn kanssa. Yhtyeellä oli syksyllä 2012 oma jaksonsa Angry Birds Friends -pelissä.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.


Lue myös:

    Uusimmat